Hai...

sebagai seorang yang kiut miut/PLUS SIZE WOMAN/comel yang memang susah nak cari baju, saya rasa bertanggungjawab plak nak kongsi maklumat ni dengan orang yang sama nasib dengan saya ni. yela... nak cari baju, seluar memang susah. kalau pergi kedai-kedai baju, yang ada jual baju saiz kerengga je.

tambah plak zaman sekarang ni, orang dah x pergi kedai beli barang, semua buat online shopping je.. klik klik dan tunggu barang sampai depan pintu je. kalau nak cari online shopping website atau blog yang jual baju kecik-kecik memang berlambak la. tapi kalau nak cari ONLINE SHOPPING FOR PLUS SIZE WOMAN memang x banyak dan limited.


So, saya ada berita baik untuk wanita-wanita di luar sana yang PLUS SIZE,,,, saya akan kongsi dengan anda kat mana saya biasa ONLINE SHOPPING FOR PLUS SIZE WOMAN ni..



1 - GLAMOURWALK.COM
     http://glamourwalk.com/
     

baju yang saya pernah beli dekat website ni.



dalam banyak2 baju saya beli, I love this most ! :)




2 - JESSABELLA PLUS SIZE STEALZ
     http://jessabellapluzsizestealz.blogspot.com/
    

ini antara baju yang saya pernah beli dekat blog ni.




3 - E QUEEN PLUS SIZE
      http://eleisurefashionhouse.blogspot.com/
     

ini antara baju yang saya pernah beli dekat blog ni.







4 - CAROLYN FASHION
     http://www.carolynfashion.com/themes/brown1a/index.asp 

baju yang saya pernah beli dekat website ni.


   



5 - STYLISTICIOUS PLUS 
     

saya tak pernah lagi beli baju kat blog ni, tapi dulu pernah lah order nak beli. tp  xsempat sebab baju tu dah sold out.