MAKSUD JIKA JARI KELINGKING KAKI KANAN BERGERAK-GERAK

, , No Comments
Assalamualaikum...

Sejak seminggu ni aku rasa lain macam je kat jari kaki kanan tiap kali aku baring. Mula-mula aku malas nak ambik peduli pon. Then semalam tetiba tergerak hati nak perhatikan jari kaki ni. Memang nampak macam jari kelingking kaki kanan aku macam bergerak gerak. Tapi kejap je. Sementara nak tunggu mata ni kuyu, aku tanya la abang google pasal tanda kalau jari kelingking kaki kanan bergerak-gerak.

Sebelum aku search, I thought I would not find any article regarding this matter. Sebab biasa yang aku dengar pasal ubun-ubun bergerak ke, mata kenyit-kenyit sendiri ke, tu biasa lah. Pasal jari kelingking kaki ni tak pernah dengar.. so far...
Tapi tak sangka plak ada ! 

The funniest part ever is :
Maksud jika jari kelingking kaki kanan bergerak-gerak adalah anda bakal peroleh pakaian baru.



Giloooooo... memang lah, memang aku baru je dapat sehelai baju baru. Baju that I can't even wear because it small, plussss my name was misspelled. Aku emo betol kalau nak mula cakap pasal baju ni. Sakit hati. Tambah lagi, esok lusa ni aku bakal dapat satu lagi baju baru yang aku 100% sure situasi nya akan sama macam baju yang aku dah dapat tu. Can not be wear ! 

Urgghhhhhhhh.. how you feel when you have to pay for something that you can not use. Baju program memang macam ni lah..
Redha ? Urmmmm campur diploma dulu tak tau la berapa helai baju yang dah jatuh kumpulan redha ni.

Berbalik pada topik, bukan la aku percaya pasal maksud jari kaki bergerak apa semua bagai ni.. ini semua kebetulan semata mata. Cuma aku nak kongsikan... kalau korang search, tengok lah sendiri. Seluruh tubuh kita ni membawa maksud sesuatu kalau ia tiba-tiba bergerak. Aku rasa macam kelakar.. korang tak tau lah...

Jangan biarkan tubuh badan anda, diselubungi, misteriiiiiii..........


P/s : tanda jari kelingking kaki kiri bergerak adalah kerana anda akan rasa sakit hati. Lalalallalalalalalal..


Fasihah     20:54

0 comments:

Post a Comment

Tak ada halangan untuk komentar dan pendapat. Silakan......